Nowa 100% wegańska odsłona produktu zawiera roślinny cholekalcyferol pozyskiwany z alg.
W składzie znajduje się naturalny prebiotyk w postaci inuliny (Cichorium) oraz leucyna, aminokwas pochodzący z białka roślinnego.
W składzie suplementu znajdują się wyłącznie aktywne składniki bez sztucznych dodatków i wypełniaczy.
Preparat zamknięto w roślinnej kapsułce bez barwników.
Zawiera naturalną pozyskiwaną z natto witaminę K2(MK-7) metodą fermentacji soi przy użyciu kultur bakterii Bacillus subtilis oraz witaminę D3 w opatentowanej formule VegD3® amerykańskiej firmy Avlaan Inc
Wszystkie składniki zostały zamknięte w roślinnej kapsułce bez barwników.
inulina z korzenia cykorii (Cichorium), L-leucyna, cholekalcyferol VegD3 hydroksypropylometyloceluloza (otoczka z celulozy roślinnej),menachinon-7 z natto.
Dzienna porcja zawiera:
Witamina K 100 mcg – 133% RWS*
Witamina D 100 mcg (2000 j.m) – 1000% RWS*
Inulina 410 mg
L-leucyna 10 mg