About Me Rice Makgeolli Gel Mask to dwuczęściowa żelowa maska z filtratem drożdży Galactomyces i biofermentem z otrębów ryżowych, która intensywnie nawilża, regeneruje skórę i przywraca równowagę mikrobiomu skóry. Ta żelowa maska składa się z dwóch arkuszy przeznaczonych specjalnie do górnej i dolnej części twarzy. Kluczowym składnikiem formuły jest Ferment Galactomyces (drożdże cukrowe), który wnika głęboko w skórę, zapewniając intensywne nawilżenie i wspomagając regenerację komórek skóry. Składnik ten znany jest ze swoich właściwości łagodzących i przeciwzapalnych, które rewitalizują skórę i nadają jej świeży wygląd. Makgeolli, tradycyjne koreańskie wino ryżowe, produkowane jest ze sfermentowanego ryżu, kolejnego kluczowego składnika wspierającego równowagę mikrobiomu skóry. Wzmacnia barierę ochronną skóry i łagodzi podrażnienia, dzięki czemu cera jest jednolita i promienna. Ekstrakt z Centella Asiatica działa uspokajająco i przeciwzapalnie, a adenozyna rozjaśnia i ujędrnia skórę, nadając jej zdrowy, młodzieńczy wygląd. Dodatkowo niacynamid działa antyoksydacyjnie, wzmacnia barierę ochronną skóry i zapewnia równomierny koloryt skóry redukując zaczerwienienia i plamy. Maska żelowa Rice Makgeolli jest szczególnie odpowiednia dla skóry suchej, wrażliwej i dojrzałej. Dzięki właściwościom nawilżającym i regenerującym pomaga ukoić skórę i nadać jej promienny, młodzieńczy wygląd. Wegańska formuła i starannie dobrane składniki sprawiają, że maska ta jest doskonałym wyborem dla każdego, kto chce zrobić coś dobrego dla swojej skóry. Makgeolli, tradycyjne koreańskie wino ryżowe, produkowane jest ze sfermentowanego ryżu i jest bogate w składniki odżywcze. Zapewniają bardzo suchej skórze intensywne nawilżenie i czynią ją szczególnie miękką i elastyczną. Działają również przeciwzapalnie, łagodząco i rozjaśniając koloryt skóry.